Messut

aulankoOlemme naputtelees aulangon tatuointimessuilla! Paikalla on Markus sekä Victor. Otamme vastaan ajanvarauksia kyseiseen tapahtumaan. Toivomuksenamme on että messuille varattaisiin sopivan kokosia kuvia jotka saadaan valmiiksi ydeltä istumalta.

Fields marked with an * are required

 

Down Under Tattoo

Haluamme kiittää viime vuodesta kaikkia asiakkaitamme ja ystäviämme! Teidän kanssa on mukava tehdä töitä!

Uusi vuosi tuo uusia kujeita! Ajanvaraukset toimivat niin kuin ennenkin, jokaiselle tatuoijalle henkilökohtaisesti joko liikkeillämme tai mahdollisesti puhelimitse sekä sähköpostitse.

Markuksen Järvenpää käynnit valitettavasti harvenevat hieman tulevalle vuodelle perhe syistä. Mutta kuten totuttua Lappeenrantaan ei ole loppujen lopuksi niii-in pitkä matka etteikö sinne voisi kuvan vuoksi vaivautua! Markuksen ajanvaraukset mieluusti sähköpostin kautta markus@downunder.fi

Matte hoitaa totutusti Järvenpään liikkettä joten hänen kauttaan onnistuu asiointi asiassa kuin asiassa. Matelle postia matte@downunder.fi

Atte on vakiinnuttanut paikkansa tatuoijanamme ja olemme erittäin ylpeitä saada hänet joukkoomme! Aten leppoinen ja hyvän tuulinen palvelu on saanut paljon positiivista palautetta ja miehen käsissä taittuu kuvat erittäin mallikkaasti!
Atelle postia voit laittaa atte@downunder.fi

Myös uusi oppipoikamme Victor on tullut jäädäkseen! Nuorimies on varsin kunnianhimoinen oppija ja tekee töitä loistavalla asenteella. Victor pitää erityisesti japanese-tyylistä sekä tarkkuutta vaativissa nypläyksistä, tyylisuuntaan katsomatta. Ainut mitä hän ei tee on realismi, mutta siihen löytyy apuja Atelta ja Markukselta. Victor puhuu sujuvasti Englantia, Viroa ja äidinkielenään on Venäjä. Kuitenkin nuorimies ymmärtää Suomeakin, joten varmasti saat ajatuksesi perille, tarvittaessa muu henkilökunta auttaa tulkkauksissa! Victor tekee kuvia sekä Lappeenrannassa että Järvenpäässä. Mikä parasta miehelle saa ajat 2. viikossa! Victorille postia victor@downunder.fi ja muussa tapauksessa voit ottaa yhteyttä sekä Matteen että Markukseen.

Myös Aleksi jatkaa remmissä totutusti perjantaisin Järvenpään liikkeellä! Aleksille voit varailla aikaa Maten ja Aten kautta. Aleksi on myös opissa Järvenpään liikkeellä ja tekee pääsääntöisesti pieniä kuvia tyylisuuntaan katsomatta! Aleksille postia aleksi@downunder.fi

Messujankin on taas edessä varmistuneita nyt ainakin Helsinki Ink, jossa tulee työskentelemään Matte ja Markus. Messuiluista tietoa tuonempana. Jonkin verran vierailijoitakin on luvassa, niistäkin infomme lähemmin!

Odotamme vuodesta 2014 yhtä musterikasta kuin edellisistäkin!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Se olisi taasen Helsinki Inkin aika. Eli olemme naputtelemassa kyseisessä tapahtumassa.

Aikoja voipi tiedustella info@downunder.fi tai soittamalla studiolle.

Helsinki Ink on Suomen isoin alan tapahtuma jossa on varmasti jokaiselle jotain. Kannattaa siis lähteä kurkkaamaan vaikkei kuvaa hankkisikkaan. Jos kuitenkin muste kiinnostaa niin täältä varmasti löydät tekijän olipa tyylimieltymyksesi mikä tahansa!

Down Under Tattoo suosittelee lämpimästi!

Lapland Tattoo WeekendDown Under Tattoo on edustettuna Tornion messuilla. Kannattaa käydä stekkaas, Down Underille tapahtuma on ensimmäinen kerta, tässä jo legendaksi muodostuneeseen tapahtumaan.

Down Underia edustamaan lähtee Matte ja hyvä ystävämme Tómas.

Ajoista voitte tiedustella suoraan artisteilta!

Rock Rock