ARTISTITMarkus
Markus on moniuolinen tatuoija jonka tyylissä paistaa aina kolmiulotteisuus. Hän pitää erityisesti realistisista, uus klassisista ja Japanilaisista kuvista. Markus työstää paljon isoja kuvia ja suunnittelee pääsääntöisesti kuvat aina itse yhdessä asiakkaan kanssa. Markus on palkittu artisti joka tunnetaan pehmeistä black&gray kuvista ja värikylläisistä puhtaista värikuvista. Markus on Down Under Tattoon perustaja. Markuksella on myös oma työhuone Lappeenrannassa.

markus@downunder.fi

Matte
Matte on vakiinnuttanut paikkansa raudan lujana tatuoijana. Hän pitää erityisesti Old School/Traditional tyylisistä kuvista, joissa yhdistyy linjojen puhtaus, runsaat mustat ja pienet yksityiskohtaiset tekstuurit. Vaikutteita ammennetaan niin idästä kuin lännestäkin. Matte tunnetaan perfektionistina jolla on vahva oma tyyli, tekipä hän mitä tahansa.

matte@downunder.fi

AtteAtte on tatuoinut nuoresta iästään huolimatta jo pitkään. Mies työskennellyt monissa tunnetuissa tatuointiliikkeissä maassamme. Atte tyylistä paistaa aina realistisuus. Mies työstää kuvia sekä väreissä että musta-harmaana. Aiheena voi olla ihan mitä vaan niin mörköjä kuin kukkiakin.

atte@downunder.fi

VictorVictor on studiomme uusin tulokas. Kunnianhimoinen ja lahjakas nuorimies Virosta. Oppipoika-asemastaan huolimatta Victor työstää jo erittäin hyviä tatuointeja ja hänellä onkin omassa maastaan parin vuoden kokemus. Victorin tekee mielellään oriental aiheisia kuvia mutta myös new traditional aiheiset ovat sydäntä lähellä. Victorin ymmärtää jonkin verran Suomea, mutta puhuu sujuvaa Englantia, Viroa ja Venäjää.

Victor@downunder.fi
© Copyright Down Under Tattoo - Designed by Pexeto