ARTISTITMarkus
Markus on moniuolinen tatuoija jonka tyylissä paistaa aina kolmiulotteisuus. Hän pitää erityisesti realistisista, uus klassisista ja Japanilaisista kuvista. Markus työstää paljon isoja kuvia ja suunnittelee pääsääntöisesti kuvat aina itse yhdessä asiakkaan kanssa. Markus on palkittu artisti joka tunnetaan pehmeistä black&gray kuvista ja värikylläisistä puhtaista värikuvista. Markus on Down Under Tattoon perustaja. Markuksella on myös oma työhuone Lappeenrannassa.

markus@downunder.fi

Matte
Matte on vakiinnuttanut paikkansa raudan lujana tatuoijana. Hän pitää erityisesti Old School/Traditional tyylisistä kuvista, joissa yhdistyy linjojen puhtaus, runsaat mustat ja pienet yksityiskohtaiset tekstuurit. Vaikutteita ammennetaan niin idästä kuin lännestäkin. Matte tunnetaan perfektionistina jolla on vahva oma tyyli, tekipä hän mitä tahansa.

matte@downunder.fi

RamoRamo on tunnettu, palkittu ja monipuolinen tatuoija, jonka kuvat tunnettaan yksityiskohdista ja tarkkuudesta. Hän pitää erityisesti värikkäistä realistisista ja fantasia tyylisistä tatuoinneista, mutta työstää myös pehmeitä ja tarkkoja black&gray kuvia. Ramo työskentelee myös Needle Point Tattoolla Raumalla ja on toinen Down Underin perustajista.

ramo@downunder.fi
© Copyright Down Under Tattoo - Designed by Pexeto